Skicka upplevelsepresent

Om du har tröttnat på att alltid ge bort presenter som kanske eller kanske inte kommer att uppskattas så är det ingen dum idé att prova på att ge bort en upplevelse i present. Det är busenkelt att köpa upplevelsepresenter på nätet och det kommer garanterat ge mottagaren ett minne för livet, det är vi på skickapresenter.com helt säkra på.

Så skickar du upplevelsepresenter

  1. Surfa in på en upplevelsesajt och välj ut den typ av upplevelse som du vill ge bort. Det finns många olika kategorier av upplevelsepresenter så det kommer inte alls vara svårt att hitta något som passar för födelsedagsbarnet, pojkvännen, flickvännen, mamma, pappa, din partner eller vem du nu ska ge bort upplevelsen till.
  2. När du hittat det du söker lägger du upplevelsen i din varukorg och går till kassan.
  3. I kassan kan välja om du vill ha upplevelsepresenten skickad till din egen adress eller om du vill att den ska skickas direkt till personen som ska ha presenten, vilket är utmärkt om vederbörande bor långt bort och ni inte kommer att träffas personligen.
  4. Du kan välja att betala omgående med bank- eller kreditkort, på faktura eller avbetalning, och när det är gjort kommer presenten att skickas till den adress du har fyllt i. Upplevelsepresenten skickas i form av ett värdebevis som är giltigt i ett år, samt en kod som används när mottagaren bokar datum för sin upplevelse.

Om det mot förmodan skulle vara så att den som fått upplevelsepresenten skulle vilja byta till en annan typ av upplevelse går det alldeles utmärkt, bara bytet görs inom ett år. Upplevelsen har även 14 dagar öppet köp.