Skicka julklappar

Om du ska skicka julklappar till någon som du inte ska träffa på julen är det billigast och smidigast att göra det på nätet eftersom du då slipper gå till ett postombud och betala en dyr fraktavgift. Det är dessutom bra mycket billigare att köpa julklappar på nätet och utbudet av julklappar är enormt stort. Som om det inte var nog får du en massa fina julklappstips när du handlar julklappar på nätet, tips som tar hänsyn till vem du ska ge julklappen till, till exempel din mamma eller din partner, ålder och kön.  Det här gör det mycket enkelt att hitta riktigt bra julklappar.

Så skickar du julklappar på nätet

  1. Besök en lämplig butik som har den typ av julklappar du vill köpa, kanske en butik som du hittar här på skickapresenter.com.
  2. Kolla bland de olika kategorierna och bland presenttipsen och lägg de produkter du vill ha i varukorgen.
  3. Gå till kassan. Där ska du inte bara betala och uppge vilken adress julklapparna ska skickas till utan även välja vilken typ av frakt du vill ha. Ibland kan julklappen till och med levereras direkt till dörren vilket är en fin gest till den som ska få julklappen.
  4. Skicka iväg din beställning, sedan tar det bara en eller några få dagar tills mottagaren har fått sina julklappar. Hur lång tid det tar beror dels på vilken butik du beställer hos och dels på vilket fraktalternativ du har valt.