Skicka choklad


Det är inte många som inte uppskattar choklad, till och med folk som normalt inte är så förtjusta i sötsaker kan sällan motstå en riktig förstklassig choklad. Därför är choklad ett mycket säkert kort när du ska skicka presenter, inte minst till din mor på morsdag eller till din flickvän på allahjärtansdag. Kvinnor brukar nämligen älska choklad, det kan flera undersökningar bekräfta.

Om du vill skicka choklad handlar det inte om några sorgliga och uttjatade Aladdinaskar, utan om riktig förstklassig choklad som är förpackade i riktigt snygga askar. Ja, även själva chokladasken har stor betydelse när ska skicka choklad i present eftersom en fin ask förstärker intrycket av presenten. Det finns romantiska chokladaskar, exklusiva chokladaskar och små söta chokladaskar. Och chokladen som ligger i askarna finns i många olika smaker. Det finns vanlig mörk och ljus choklad men även choklad som hallonfondant, kaffefudge, valnötsmarsipan och chokladtryffel samt choklad smaksatt med Bourbon, apelsin, karamell och många andra smaker. Om du vill skicka en lite billigare och enklare choklad finns såklart det också.

Skicka choklad på nätet

Det är mycket enkelt att skicka choklad på nätet. Du kan till exempel surfa in på Chokladbudet som du hittar här på skickapresenter.com. Där finns ett stort urval av chokladaskar: extra fina chokladaskar, små trevliga chokladaskar och klassiska chokladaskar som innehåller choklad för alla smaker.

När du har hittat en riktig fin choklad lägger du den i varukorgen och går till kassan. Där kan du välja om du vill att chokladbutiken ska slå in asken åt dig eller inte och lägga till ett en riktigt snygg träsros och/eller biobiljetter om du vill. Du kan även skriva ett fint meddelande som skickas med presenten. Sedan betalar du med ditt bankkort, med direktbetalning eller på faktura och fyller i mottagarens adress. Beställningar som görs innan kl. 15.00 skickas samma dag och om du beställer på helgen innan kl.12.00 en söndag levereras chokladen följande måndag.

Svårare än så är det alltså inte att skicka choklad.