Presentbutiker

Om du vill skicka presenter som verkligen betyder något ska du skicka presenter som choklad, blommor eller till och med en tårta. Här kommer vi därför att rekommendera några riktigt bra sajter som levererar choklad, blommor och tårta.

Chokladbudet

Chokladbudet är förmodligen nätets bästa chokladbutik. De har ett enormt stort utbud av kvalitetschoklad som kommer i riktigt snygga askar och fina träkorgar. Här hittar du all choklad du kan tänka dig som är snyggt förpackad i romantiska chokladaskar, klassiska askar och lyxiga askar. När du beställer choklad från Chokladbudet kan du även skicka med biobiljetter och/eller en ros av träsmide och få chokladen inslagen. Om du gör din beställning innan klockan 15.00 får mottagaren sin choklad nästkommande vardag.

www.chokladbudet.se

Flowerhouse

Flowerhouse har ett enormt stort nätverk av blomsterbutiker som finns över hela landet. Om du vill skicka ett blommogram med Flowerhouse når blommorna mottagaren redan samma dag om du vill, vilket är extra bra för dig som spontant vill skicka några blommor till den du älskar. Flowerhouse har ett enormt stort utbud av blommor som passar för alla tillfällen, som till exempel kärleksblommor, födelsedagsblommor och kondoleansblommor. Du kan även skicka med en gullig nalle eller ett fint smycke när du blommograferar med Flowerhouse.

www.flowerhouse.se

SkickaTårta.se

SkickaTårta.se är en sajt som ger dig möjlighet att skicka en tårta över nätet istället för ett blommogram. SkickaTårta.se sammarbetar med en mängd förstklassiga bagerier över hela landet som tillverkar tårtor och bakelser av högsta kvalitet. Här finns tårtor av alla de slag som kan passa för födelsedagen, uppvaktningen och barnkalaset. Det finns även gluten- och laktosfria tårtor. När du ska skicka en tårta via SkickaTårta.se väljer du vilken dag du vill att den ska levereras och när SkickaTårta.se har bekräftat din beställning garanterar de att den levereras i tid. Leveranser sker måndagar till lördagar.

www.skickatårta.se